START-UP KONSORSİYUM PROJESİ ARA DÖNEM TOPLANTISI

05 Eylül 2022 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde Erasmus+ Start-Up Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Projesi toplantısı, aralarında Samsun Üniversitesi’nin de bulunduğu 11 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Ünivesitemiz adına Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali GÜL katılım sağladı. Projede yeni kurulan üniversitelerin uluslararasılaşma politikalarına katkı sağlanması, öğrenci ve personel hareketlilik sayılarının artırılması hedeflenmektedir.

Açılış konuşmalarında Uşak Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. İbrahim Uz, Start Up konsorsiyum projesi sayesinde tematik bazda uzmanlaşma oluşacağını ve proje ortağı üniversitelerin öğrenci ve personel hareketliliklerinde ek kontenjanlar oluştuğunu belirtmiştir.

AyrıcaUşak Üniversitesi Start-Up Konsorsiyum Projesi Sorumlusu Atike Uçan, proje hakkında bir sunum gerçekleştirerek ortak kurumlar tarafından yapılması planlanan çalışmalar, öngörülen ortaklar arası hareketlilik ve hibe dağıtımına ilişkin bilgi aktardı.

Yeni dönemde yapılması planlanan hareketlilikler üzerine karşılıklı fikir alışverişi gerçekleştirilen toplantı, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

 

06 Eylül 2022
499 kez görüntülendi
Öğrenci Destek Hattı